APARTMANI

Fotografija – prvi dojam

Ostaviti odličan prvi dojam vrlo je važno u svim sferama čovjekova djelovanja. Naknadno, on se ne može mijenjati jer samo je jedan prvi susret. Važno je ostaviti dobar dojam na ljude, bili oni naši prijatelji, poznanici, kolege sa posla ili potpuni neznanci. U potrazi za kvalitetnom i odgovarajućom nekretninom za odmor, potencijalni klijent  pretraživat će internet i gledati fotografije vaše nekretnine.

Prilikom pretraživanja nekretnina i gledanja fotografija, Vaš potencijalni klijent upoznaje se sa Vašom nekretninom i to na njega ostavlja prvi dojam. Fotografije mogu biti loše osvijetljene sa mračnim i svijetlim dijelovima, krivog horizonta, lošeg kadra i drugo. Sa  druge strane fotografije mogu biti svijetle i odlično eksponirane tako da se ostavlja dojam svijetlog prostora, isto tako dodavanjem određenih detalja u prostor i pravilnim kadriranjem može se postići dojam velikog, ugodnog prostora u kojem Vaš gost želi boraviti.

Ne dopustite da Vas potencijalni gosti preskaču zbog nekvalitetnih fotografija iako pružate kvalitetan smještaj. Nemojte ostavljati dojam kako Vas nije briga. Uložite u kvalitetne fotografije i povećajte šanse za pridobivanje gosta. Razmišljajte na način da Vama treba smještaj.

Imali smo priliku fotografirati razne kuće za odmor na Opatijskoj rivijeri. Galeriju možete pogledati OVDJE.

Za Vas, naše klijente, pripremili smo ponudu za fotografiranje apartmana i kuća za odmor. O ponudi više saznajte klikom na fotografiju.

 

REFERENCE

Heineken, Karlovačka pivovara, MPG, Frizerski salon L'anima, Frizerski salon Tara

Turistička zajednica Grada Kastva, Turistička zajednica Općine Viškovo, Turistička zajednica Općine Kostrena

Općina Matulji, dBoki, Bajkmont, JGL, Lidl

Milenij Hoteli, Lukina škrinjica, Esperont

Liburnija Riviera Hoteli

JAVITE NAM SE