APARTMANI

NE ZAKASNITE SA OGLAŠAVANJEM!!! Vrijeme je novac 😀
FOTOGRAFIRAJTE SMJEŠTAJNE OBJEKTE! ZAŠTO?
JER FOTOGRAFIJA VRIJEDI 1000 RIJEČI

Prvi dojam, prvi doživljaj prenosi se fotografijom i zašto onda ne napraviti kvalitetne fotografije. Dobrom fotografijom ostvaruje se više pregleda na oglasima i samim time povećava se šansa za rezervacijom. Praksa pokazuje da iznajmljivači utroše puno vremena, ideja i novca na uređenje jedinice za iznajmljivanje, pomno osmisle svaki detalj, pobrinu se da je eksterijer na nivou, ali onda zakažu u prezentaciji i štede na onom najbitnijem – FOTOGRAFIJI. Fotografiraju mobitelom i takve mutne, neoštre i tamne fotografije stavljaju na internet i očekuju da će potencijalni gosti navaliti na rezervacije…. e pa neće.

Ovdje sada uskačemo mi! Potrebni smo iz razloga što kao profesionalni fotografi možemo u suradnji sa iznajmljivačima napraviti odlične kadrove, čime ta fotografija koju napravimo postaje ključ u prodaji. Ta fotografija je prirodna, oku ugodna, na njoj ništa ne smeta jer je sve pomno unaprijed osmišljeno. Na njoj je savršeno vidljiv interijer i eksterijer kroz otvoreni prozor ili je nekretnina vidljiva iz zraka jer koristimo dron. Na kraju dobijemo fotografiju koja priča priču za koju iznajmljivači žele da gost osjeti, čuje i vidi. Jasna i oštra fotografija potiče volju gosta za rezervacijom.

Iznajmljivač je taj koji mora dokazati da smještajni objekt vrijedi novca kojeg on za njega traži. Vrijednost za novac. Lošom fotografijom ostvaruje se dojam nemarnosti i površnosti.

Fotografirali smo mnogo lijepih nekretnina, a recenzije gostiju naših klijenata na njihovim profilima booking.com i Airbnb su više nego pozitivne na naše fotografije. Izbor fotografija možete pogledati u našoj BOGATOJ GALERIJI, ali i doći u naš studio koji se nalazi u Matuljima. Osim usluge fotografiranja možemo ponuditi okvire za apartmane sa našim autorskim fotografijama destinacije i tako pomoći oko uređenja ili to može biti lijepi poklon gostu kao jedna uspomena. Nakon što završimo fotografiranje objekta možemo kreirati i izraditi letke, vizitke, brošure, deklaracije i naljepnice za poklone koje se daju gostima. Svakom klijentu kojem fotografiramo smještajni objekt dajemo popust na prije navedenu ponudu.

Posjetite nas na našoj adresi u Matuljima, Trg Maršala Tita 1
Nazovite nas na mobitel 098/362-456 ili telefon 051/635-147
Uvijek smo dostupni na mail info@damirov-fotokutak.hr
I poruku nam možete poslati preko naše Facebook stranice Damirov Foto Kutak – Foto Kantunić

REFERENCE

Heineken, Karlovačka pivovara, MPG, Frizerski salon L'anima, Frizerski salon Tara

Turistička zajednica Grada Kastva, Turistička zajednica Općine Viškovo, Turistička zajednica Općine Kostrena

Općina Matulji, dBoki, Bajkmont, JGL, Lidl

Milenij Hoteli, Lukina škrinjica, Esperont

Liburnija Riviera Hoteli

JAVITE NAM SE